03.01.2013 2682

Merkezimiz

Güngören, 1992 yılında Bakırköy ilçesinden ayrılarak ilçe özelliği kazandı. Güngören'in ilçe olmasıyla birlikte, 1992 yılı Eylül ayında Güngören Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü kuruldu. Eski Kaymakamlık binası 7.katında hizmete açılan Güngören Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü, her yıl biraz daha gelişip güçlenerek hizmetini sürdürmüştür.

8 yıl Faaliyet gösterdiği kaymakamlık binasından, 24/09/1999 tarihinde Güneştepe İlköğretim Okulu ek binasına taşınarak faaliyetlerini sürdürmeye devam etmiştir. 8 yıl´da burada hizmet veren ve ilçe genelindeki okullar, vakıflar, dernekler, belediye ve özel kuruluşlarla işbirliği yaparak kurslar açan Güngören Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü; 2007-2008 tarihinde eğitim öğretime açılan kendine ait yeni hizmet binasında faaliyetlerini sürdürmektedir.