Öğretmenler Günü’ne Özel Kutlama - 24/11/2015

Öğretmenler Günü’ne Özel Kutlama - 24/11/2015

24 Kasım Öğretmenler Günü Törenle Kutlandı.

02.12.2015 2215

Güngören Kaymakamlığı, Güngören Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün ortaklaşa hazırladığı 24 Kasım Öğretmenler Günü programında, emekli öğretmenlerden, stajyer öğretmenlere kadar Güngören’de görev yapan tüm öğretmenler bu özel günü, Belediye Başkanı Şakir Yücel Karaman, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Kahraman, ile birlikte kutladı.

Erdem Beyazıt Kültür Merkezi’nde gerçekleşen program saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından protokol konuşmaları ile program devam etti. Emekli öğretmen Selma Atıcı’nın konuşması dinleyenlere duygulu anlar yaşattı.

Merter Musiki Cemiyetinin müzik ziyafetinin ardından sahneyi Halk Eğitim Merkezi Halk Oyunları kursiyerleri aldı. Coşkulu anlar yaşatan ekip gösteri sonunda izleyenlerden büyük alkış aldı.

Güngören Belediye Başkanı Şakir Yücel Karaman tarafından, yıllarca öğretmenlik yapan ve yüzlerce öğrenci yetiştirdikten sonra emekli olan öğretmenlere Hizmet Şeref Belgesi takdim edildi. Programın ardından Halk Eğitim Merkezi yemek kursu öğrencilerinin hazırladığı pastayı İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Kahraman kesti.

Ayrıca programa, Emniyet Müdürü Murat Bingöl, Halk Eğitim Müdürü Sezai Çatalbaş, AK Parti Güngören İlçe Başkanı Ercüment Sever, muhtarlar, okul müdürleri ve öğrenciler de katıldı.

 

Günden Kareler